Götlunda If firar 100 år!!!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Götlunda Idrottsförening
Fotboll

Bli medlem i Götlunda Idrottsförening
BLI MEDLEM
Träningar just nu
2023-01-15 19:20

Välkmmen till ett nytt år med Götlunda IF. Träningarna som pågår just nu är de som syns här nere. Varmt välkommna att prova på, just nu pågår alla nedanstående aktiver i gympasalen vid skolan. Har ni frågor är det bara att kontakta ansvarig ledare för aktivten vilket ni kan hitta under fliken "våra lag/tränare" eller vid respketive lag/sports flik/sida.

 

Måndagar:

Friidrott 10år-äldre kl 18.00-19.30

 

Tisdagar:

Core 18.30-19.30

F0811 fotbolssträning 17.00-18.30

 

Onsdgar:

Friidrott FSK-äldre kl 18.00-19.30

 

Torsdagar:

Barngymnastik 3-6år (med förälder) 17.00-18.00

 

Söndagar:

Medelgympa 11.00-12.00

Osäker sida?
2023-01-12 22:55

Då certifikathanteringen för hemsidan inte riktigt vill, så kan man få meddelanden om osäker sida mm när man surfar till sidan med sk HTTPS (krypterad kommunikation). Vi hoppas det är löst innom de närmsta dagarna.

 

Får någon problem, kan man hantera det på två sätt... antingen skriva in http://gotlundaif.com vilket innebär att man ansluter till webservern okrypterat.

 

Alternativt väljer man "detaljer" på den sida som kan dyka upp och vill påpeka att sidan är osäker, därefter "anslut ändå", varpå förbindelsen är krypterad, men webläsaren har inte kunnat autentisera att sidan verkligen kommer från domänen gotlundaif.com.

 

(Nu är detta med autentisering och kryptering inte så avgörande för en föreningshemsida, men råkar ni på dylikt mot tex en bank , skall man dra öronen åt sig.)

 

Vi hoppas att certifikatet är på plats innom kort varpå detta fenomen skall försvinna.

 

Välkommen till Götlunda IFs nya hemsida!
2023-01-01

Välkommna till den nya hemsidan för Götlunda IF.

Vår gamla sida låg på servrar hos Riksidrottsförbundets IdrottOnline, som stängdes ned vid årsskiftet 22/23. Därför har vi nu flyttat sidan till SportAdmin.

Det skall inte innebära några förändringar för er besökare, annat än att saker kanske ser lite annorlunda ut än vad man kanske är van med.

Förhoppningsvis skall vi ha all relevant information tillvaratagen och denna sida kommer uppdateras över tid.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer
Klubbshop